چراغ های جراحی در اتاق عمل

فروش انواع تجهیزات اتاق عمل

چراغ های جراحی در اتاق عمل

۴ بازديد ۰ ۰ ۰ نظر

  

 

 

 

 چراغ های جراحی در اتاق عمل

چراغ اتاق عمل نوعی چراغ تخصصی  میباشد که برای ارائه روشنایی روشن و متمرکز در طول عمل های جراحی طراحی شده اند. چراغ های جراحی را می توان در طیف گسترده ای از عمل های جراحی، از جمله جراحی عمومی، جراحی مغز و اعصاب، ارتوپدی و بسیاری روش های دیگر مورد استفاده قرار داد.این چراغ‌های جراحی معمولاً روی یک بازوی متحرک یا وسایل سقفی نصب می‌شوند و به آن‌ها اجازه می‌دهند دقیقاً روی ناحیه‌ای از بیمار که در آن جراحی انجام می‌شود قرار بگیرند.

فروشگاه به توان تجهیز نمایندگی اصلی فروش و تعمیر چراغ اتاق عمل : 09125127962

یکی از ویژگی های کلیدی چراغ های جراحی در اتاق عمل، توانایی آنها در ارائه درجه بالایی از کنترل بر روی جهت و شدت نور است. این امر به ویژه در مراحل پیچیده که جراح نیاز به دیدن جزئیات بسیار دقیق دارد، بسیار مهم است. چراغ های جراحی در اتاق عمل را می توان برای ارائه سطوح مختلف روشنایی تنظیم کرد و همچنین می توان آنها را زاویه دار و قرار داد تا بهترین نور ممکن را برای جراح ارائه دهد.

علاوه بر این، چراغ های جراحی اغلب دارای ویژگی هایی هستند که برای به حداقل رساندن تولید گرما و همچنین کاهش انتقال باکتری ها و سایر آلاینده ها طراحی شده اند.

ویژگی های چراغ اتاق عمل

برخی از این ویژگی های بسیار مهم شامل مواردی است که در زیر به آنها اشاره خواهد شد.

تولید روشنایی و نوری که شباهت زیادی به نور روز دارد

این ویژگی چراغ سیالیتیک به پزشکان کمک می کند تا رنگ ها را دقیقاً همانطور که هستند درک کنند و در نتیجه هرگونه خطای دید در تشخیص رنگ را از بین ببرند. وجود این ویژگی در یک لامپ پزشکی برای انجام وظایف درمانی بسیار مهم است. زیرا برای پزشکان ضروری است که رنگ بافت ها را دقیقاً همانطور که در واقعیت وجود دارد ببینند، و آنها را قادر می سازد تا به سرعت حتی کوچکترین تغییرات را متوجه شوند.

تولید نور سرد

نور ساطع شده از نور جراحی نباید دمای اتاق عمل یا هر مکانی که از آن استفاده می شود را افزایش دهد. از آنجایی که این چراغ معاینه برای مدت طولانی در اتاق عمل روشن می ماند و به طور مداوم بر سر، گردن و بدن پزشکان و کادر پزشکی می تابد، بدون شک هرگونه حرارت ایجاد شده باعث ناراحتی جراح می شود. یکی دیگر از دلایل ضروری بودن این ویژگی این است که تابش نور جراحی و گرمای آن باید به گونه ای مدیریت شود که منجر به خشک شدن بافت های بیمار نشود و در نتیجه از بروز عوارض در درمان جلوگیری شود.

تولید نور بدون سایه

نور جراحی باید محل جراحی را بدون ایجاد سایه روشن کند و اطمینان حاصل کند که هیچ مانعی برای دید جراح وجود ندارد. اغلب، بدن پزشک و کادر پزشکی در مقابل این چراغ جراحی LED قرار می گیرد. اگر سایه هایی بر روی بافت های بیمار ایجاد شود، روند درمان را مختل می کند.

قابلیت شستشو

 با توجه به استفاده مداوم از نور جراحی در اتاق عمل و خطر دائمی آلودگی، قابلیت شستشو از ویژگی های فوق العاده مهم تلقی می شود. طراحی این چراغ ها باید به گونه ای باشد که به راحتی تمیز و ضدعفونی شوند و اطمینان حاصل شود که اتاق عمل عاری از آلودگی و ایمن برای پزشکان و بیماران است.

لوازم جانبی چراغ های جراحی در اتاق عمل چیست؟

دسته های قابل استریل شدن

دسته های قابل استریل شدن یکی از لوازم جانبی اتاق عمل میباشد که می توان به چراغ های جراحی در اتاق عمل متصل کرد تا تنظیم آسان زاویه و موقعیت نور در حین جراحی را تسهیل کند. این دسته ها را می توان استریل کرد و مجدداً مورد استفاده قرار داد و در نتیجه خطر آلودگی را به حداقل رساند.

فیلترهای نور

فیلترهای نور را می توان به چراغ های جراحی متصل کرد تا دمای رنگ نور را تنظیم کند یا تابش خیره کننده را کاهش دهد. به عنوان مثال، فیلترهای نور آبی را می توان در طول جراحی مغز و اعصاب برای بهبود تجسم عروق خونی و سایر ساختارها به کار برد.

کنترل از راه دور

برخی از سیستم‌های روشنایی جراحی ممکن است شامل کنترل‌های از راه دور باشند که به جراح یا تیم جراحی اجازه می‌دهند تا نور را بدون نیاز به تماس فیزیکی با نور تنظیم کنند. این می تواند به ویژه در روش هایی که عقیمی یک نگرانی است مفید باشد.

سیستم های دوربین

سیستم‌های دوربین را می‌توان با سیستم‌های روشنایی جراحی ادغام کرد تا ویدیوی واضح و با کیفیتی از میدان جراحی ارائه دهد. این سیستم ها را می توان برای پخش زنده، مستندسازی یا اهداف آموزشی مورد استفاده قرار داد.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.