خدمات تعمیر چراغ اتاق عمل و فروش آنها

فروش انواع تجهیزات اتاق عمل

خدمات تعمیر چراغ اتاق عمل و فروش آنها

۱ بازديد ۰ ۰ ۰ نظر

  

 

 

 

 

خدمات تعمیر چراغ اتاق عمل و فروش آنها

تعمیر چراغ اتاق عمل در سایت به توان تجهیز با متخصصان حرفه ای و مجرب انجام میشود و شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09125127962 تماس بگیرید. چراغ اتاق عمل یا همان چراغ سیالیتیک روشنایی لازم را برای جراح حین عمل فراهم می کند و باعث می شود که بافت ها و نواحی درگیر در طول عمل جراحی به وضوح دیده شوند. همچنین شما میتوانید برای خرید انواع چراغ سیالیتیک به صفحه اصلی آن در سایت ما مراجعه نمایید.

تعمیرات چراغ اتاق عمل با بهترین قیمت در نمایندگی اصلی

هنگام پرداختن به مسائل مربوط به چراغ های پزشکی LED، مهمترین جنبه فرآیند تعمیر، تشخیص دقیق عیب است. در واقع اگر تشخیص چراغ طبی به درستی انجام شود، نیمی از مراحل تعمیر چراغ طبی قبلا انجام شده است. شناسایی صحیح عیب در چراغ پزشکی نه تنها تضمین می کند که این نوع تجهیزات ضروری پزشکی و درمانی به طور موثر و کامل تعمیر می شود، بلکه سرعت تعمیر را نیز به میزان قابل توجهی افزایش می دهد. پس هنگام انتخاب بهترین مرکز تعمیرات چراغ اتاق عمل معتبر ترین مرکز را انتخاب نمایید. شرکت ما معتبر ترین مرکز در زمینه تعمیر این چراغ ها با چندین سال سابقه و باتجربه ترین متخصصان میباشد.

مشکلات رایج خرابی چراغ اتاق عمل چیست؟

ایجاد لکه روی چراغ سیالیتیک

قرار دادن انگشت روی چراغ جراحی منجر به دو مشکل اصلی می شود، یکی اینکه این لکه بر روی چراغ سایه ایجاد می کند که در نهایت در طی مراحل جراحی باعث خطای دید جراح میشود. ایجاد لکه ها بر روی لامپ هالوژن می تواند منجر به ایجاد سایه در طی مراحل درمانی شود. این به این دلیل است که اثر انگشت انسان حاوی سدیم است که با گرم شدن لامپ با هالوژن موجود در لامپ واکنش نشان می دهد. با گذشت زمان، این واکنش منجر به ایجاد لکه هایی در سطح لامپ می شود. در نتیجه، حتی یک ضربه خفیف می تواند باعث شکستن لامپ شود و به طور قابل توجهی طول عمر لامپ هالوژن چراغ سیالیتیک را کاهش دهد.

روشن نشدن چراغ سیالیتیک

اختلال یا اتصال کوتاه اتصالات الکتریکی یا الکترونیکی می تواند به دلیل گرمای ایجاد شده توسط نور یا جریان بیش از حد عبوری از این مسیرها رخ دهد. به دلیل گرمای تولید شده توسط لامپ جراحی یا عبور جریان بیش از حد استاندارد دستگاه، اختلال یا اتصال کوتاه ممکن است رخ دهد که باید برطرف شود. در صورت عدم کارکرد کلیدهای روشن و خاموش و روشن نشدن چراغ جراحی، احتمال خرابی رله نیز وجود دارد که مطمئناً با تعمیر آن برطرف می شود. برای تعمیر این قطعه با شماره 09125127962 بگیرید.

 

وجود منبع تغذیه معیوب

کمبودهای مربوط به منبع تغذیه ممکن است به اشکال مختلف مانند ترانسفورماتور سوخته، دیودها یا ایراد در سایر اجزا ظاهر شود در نتیجه این سه عامل که شامل سوختن ترانس، سوختن دیود، وجود اشکال در قطعات دیگر میباشد. وجود مشکل در این قطعات باعث خرابی چراغ سیالتیک و در نهایت منجر به روشن نشدن چراغ سیالتیک اتاق عمل میشود. همچنین برای آزمایش گرمای ساطع شده از لامپ باید دست خود را در مقابل نور قرار داد و دمای تولید شده را ارزیابی کرد. اگر نور سرد باشد عملکرد لامپ به درستی انجام میشود.

انتخاب چراغ مناسب برای راحتی جراح و کارکنان اتاق عمل و همچنین آسایش بیمار مهم است. این چراغ باید به گونه ای طراحی شود که تمام تمرکز و توجه گروه جراحی بر روی محل عمل باشد. به طور کلی نور دریافتی چراغ سیالیتیک باید با نور روز یکی باشد، گرما تولید نکند و قدرت نفوذ بالایی داشته باشد. شرکت به توان تجهیز نمایندگی اصلی فروش انواع مختلف چراغ سیالیتیک با بهترین قیمت چراغ اتاق عمل و تعمیر چراغ سیالیتیک میباشد.

آشنایی با چراغ سیالیتیک

به طور کلی سیستم روشنایی را می توان در یک سطح روی سقف یا دیوار ثابت کرد و یا با ایجاد ریل در سقف آن را تغییر داد. سیستم های روشنایی سقفی از یک یا چند مبدل در جعبه کنترل زیموت نصب شده بر روی دیوار برای تبدیل ولتاژ ورودی به ولتاژ مورد نیاز بیشتر حباب ها استفاده می کنند.

اکثر چراغ های جراحی دارای یک سیستم کنترل دائمی هستند. همچنین برخی از آنها دارای میدان دید قابل تنظیم هستند که می توان از آن برای کاهش نور ناحیه جراحی استفاده کرد.

زیرا گاهی اوقات بازتابش های نور از لباس یا تجهیزات جراحی می تواند باعث تحریک و خستگی چشم شود. روشنایی نور بر اساس لوکس یا فوت (1 فوت کندل = 10.76 لوکس) اندازه گیری می شود. محیطی با روشنایی 10 تا 20 لوکس بسیار تیره و تاریک به نظر می رسد اما اجسام بزرگ دیده می شوند. برای تحقیق یا مشاهده معمولی اشیاء، شدت نور 200 تا 2000 لوکس مورد نیاز است، اما استانداردهای بین المللی برای حداقل شدت نور در اتاق های عمل حدود 25000 لوکس است.

اگرچه منبع نور باید یک متر بالاتر از محل جراحی باشد، برخی از پزشکان ترجیح  می دهند یا گاهی اوقات نیاز به ادامه کار با شدت نور 35000 لوکس به بالا دارند. موضوع مهم دیگر در سیستم های روشنایی اتاق های عمل، کیفیت رنگ است که به عنوان محتوای طیفی نور محیط ارائه می شود و بر حسب دمای رنگ در واحد کلوین یا ضریب تغییر رنگ اندازه گیری می شود. در عین حال، استانداردهای بین المللی 350 تا 7000 کلوین را به عنوان محدوده دمای رنگ قابل قبول توصیه می کنند. ضریب تغییر رنگ یا CRI در ناحیه جراحی برای بیان اثر منبع نور که منتج به عدم شفافیت رنگ بافت مورد نظر می شود استفاده می شود.

 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.