معرفی چراغ اتاق عمل سیالیتیک

فروش انواع تجهیزات اتاق عمل

معرفی چراغ اتاق عمل سیالیتیک

۱ بازديد ۰ ۰ ۰ نظر

  

 

 

 

 

معرفی چراغ اتاق عمل سیالیتیک

از جمله تجهیزات ضروری مورد نیاز در اتاق‌های عمل، چراغ‌ اتاق عمل هستند. این چراغ‌ها در اتاق‌های عمل برای روشن کردن ناحیه جراحی و افزایش دید پزشک استفاده می‌شوند. چراغ‌های مورد نیاز باید قادر به تولید نوری مشابه نور طبیعی خورشید باشند و به جراح اجازه دهند اجزای بدن، به ویژه خون را به طور مؤثر ببیند و تشخیص دهد. از نظر طراحی مکانیکی، باید تعادل سر چراغ جراحی در موقعیت‌های مختلف و حرکت روان آن در نظر گرفته شود.فروشگاه به توان تجهیز نمایندگی اصلی فروش چراغ اتاق عمل و لوازم جانبی چراغ اتاق عمل میباشد. 

این چراغ‌ها نباید دمای محیط را افزایش دهند. علاوه بر این، غلظت نور از نظر اپتیکی و عدم وجود سایه از الزامات اساسی برای چراغ جراحی است. عمق نفوذ مناسب نور در روش‌هایی که نیاز به عمق قابل توجهی دارند نیز بسیار مهم است و جراح را قادر می‌سازد تا درمان بهینه را به بیمار ارائه دهد.

این لامپ دارای نور با کیفیت بالا و بدون هیچ گونه تابش مادون قرمز و همچنین طول عمر بالای LED است. علاوه بر این، طراحی آن تضمین می‌کند که جریان هوا از ایجاد گرمای بیش از حد و اختلالات احتمالی در عملکرد دستگاه جلوگیری می‌کند. لامپ جراحی LED همچنین قابل ارتقا است و به گونه‌ای طراحی شده است که در صورت لزوم، می‌توان با افزایش طول بازو و تعداد منابع نور، نور اتاق عمل را افزایش داد.

چراغ سیالیتیک یکی از اساسی‌ترین و ضروری‌ترین ابزارهایی است که در اتاق عمل برای روشن کردن محل جراحی استفاده می‌شود. به دلیل استفاده طولانی مدت از این لامپ‌ها، آنها باید نور خنک نیز ساطع کنند تا خشک شدن بافت‌های بدن به حداقل برسد (زیرا نور حامل گرما است). بازوهای چراغ جراحی به گونه‌ای طراحی شده‌اند که امکان حرکت در جهات مختلف را فراهم کنند، در حالی که دسته‌های بازوهای این سیستم قابل استریل شدن هستند. مهمترین ویژگی‌های چراغ جراحی عبارتند از:

- تأمین نور کافی و مناسب برای هر نوع عمل جراحی

- انتشار نوری مشابه نور طبیعی روز

- قابلیت نفوذ عمیق نور به ناحیه جراحی

- ایجاد حداقل سایه در میدان جراحی

مزایای استفاده از چراغ اتاق عمل

شدت نور بالا بدون خیرگی و سایه

شدت نور با واحد لوکس اندازه‌گیری می‌شود. چراغ‌های جراحی معمولاً بین ۸۰۰۰۰ تا ۱۶۰۰۰۰ لوکس متغیر هستند. جراحان باید ساختارهای عمیق درون حفره‌های ایجاد شده در بدن را تجسم کنند. در اتاق‌های عمل، نور جذب می‌شود زیرا بافت‌ها تیره و غیر بازتابنده هستند. بنابراین، ارائه نور شدید بدون خیرگی و سایه از چراغ‌های جراحی بسیار مهم است، زیرا این عوامل می‌توانند در خستگی چشم جراح نقش داشته باشند.

روشنایی جراحی، روشنایی با شدت بالا و بدون خیرگی و سایه را در اتاق عمل فراهم می‌کند و به جراح در مشاهده و تفسیر بافت‌ها، رگ‌ها و موارد دیگر با وضوح بهینه و بالاترین درجه دقت کمک می‌کند. تجسم و بینایی برای جراح و تیم جراحی از اهمیت بالایی برخوردار است.

دمای رنگ چراغ اتاق عمل

 

اندازه‌گیری دمای رنگ بر حسب درجه کلوین (K) بیان می‌شود. منابع نوری مختلف، دمای رنگ‌های متفاوتی دارند. دمای رنگ نور خورشید در طول روز تقریباً ۵۰۰۰ کلوین است؛ لامپ‌های رشته‌ای موجود در فروشگاه‌ها و خانه‌ها از ۲۰۰۰ تا ۳۶۰۰ کلوین متغیر هستند؛ و بیشتر چراغ‌های جراحی بین ۴۰۰۰ تا ۴۵۰۰ کلوین کار می‌کنند.

تمایز رنگ به جراح در شناسایی محل برش و آنچه که باید برداشته شود کمک می‌کند. چراغ‌هایی با دمای رنگ پایین‌تر، که زرد به نظر می‌رسند، در انتهای قرمز طیف رنگی خود انرژی بیشتری دارند و بر رنگ‌های آبی و بنفش بی‌رنگ غالب هستند. برعکس، چراغ‌هایی با دمای رنگ بالاتر، که سفید یا آبی به نظر می‌رسند، متعادل‌تر هستند و شبیه نور سفید واقعی نور خورشید ظهر هستند و تضادهای ظریفی را برای جراح فراهم می‌کنند که برای تشخیص یک ساختار از ساختار دیگر ضروری است.دمای رنگ چراغ‌های جراحی در اتاق عمل می‌تواند به ۴۵۰۰ کلوین یا بالاتر برسد. هرچه این دما بالاتر باشد، نور سردتر به نظر می‌رسد.

سهولت حرکت، انعطاف‌پذیری چراغ

افراد حاضر در اتاق عمل باید بتوانند چراغ جراحی را با حداقل تلاش و زمان در هر کجا که لازم باشد قرار دهند؛ بنابراین، سهولت جابجایی چراغ بسیار مهم است. وزن دشمن سرعت عمل است. اگر سر چراغ بیش از حد سنگین باشد، ممکن است مانور دادن آن دشوار باشد یا ممکن است ناخواسته جابجا شود. قابلیت تعلیق می‌تواند چراغ جراحی را با حداقل نیرو جابجا کند و تضمین کند که بیش از حد شل نباشد تا به سمت تجهیزات یا سایر پرسنل حرکت کند.

نیاز به تنظیم چراغ به سمت بالا یا پایین در طول جراحی می‌تواند تمرکز جراح را مختل و مختل کند. اگر چراغ‌ها به راحتی قابل جابجایی باشند، از وقفه‌های جزئی در طول عمل جراحی جلوگیری می‌شود. اگر سیستم تعلیق نیاز به توجه مداوم داشته باشد، تمرکز لازم را از بیمار منحرف می‌کند و عمل را طولانی‌تر می‌کند. هنگامی که سیستم روشنایی مناسب باشد، در روند جراحی اختلال ایجاد نمی‌کند و به جراح اجازه می‌دهد عمل را با خیال راحت و راحت انجام دهد. برعکس، سیستم‌های روشنایی با طراحی ضعیف به ندرت نادیده گرفته می‌شوند، زیرا تنظیم آنها در موقعیت صحیح نیاز به توجه قابل توجهی دارد.

 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.